Vores ydelser

Hos Awave skaber vi strategiske, skræddersyede og brugervenlige webapplikationer.
Vi ved også, hvordan et virksomhed bedst kan implementere sin digitale strategi og vi kan arbejde med det meste inden for platforme og forskellige CMS.

webbplats och utveckling

Hjemmeside og systemudvikling

Hjemmeside og systemudvikling

Awave udvikler alle typer af webapplikationer såsom hjemmesider, webshops, e-handelsløsninger, betalingsløsninger, intranet, sociale medier, mobile løsninger og mobile applikationer.

digital tillväxt

Digital vækst

Digital vækst

Awaves digitale strateger hjælper dig med at identificerer jeres behov og unikke mål. Vi sørger for at udarbejde de rette strategier og digitale tiltag. Vi hjælper med at forbedre din leadgenerering.

plattformar och CMS

Platforme og CMS

Platforme og CMS

Hvordan ved jeg hvilke CMS jeg skal bruge? Det er ikke let at navigerer i junglen af løsninger når det kommer til CMS og platforme. Hos Awave har vi en lang og solid erfaring med mange forskellige CMS løsninger.

Awave er et webbureau, der er et skridt foran

Vi forstår vigtigheden af en god hjemmeside og hvordan den kan løfte vores kunders virksomhed.

Vi ser mulighederne og ønsker at dele den viden vi har. Hos os er der både glæde og alvor i vores arbejde og tilgang til vores kunder. Vores mål er altid at være et skridt foran med nye, innovative og spændende ideer. Vi er dit webbureau, uanset om du er i København, Stockholm eller Riga.